Η εταιρία “Θ.ΚΑΛΥΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε” βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1969, όπου ο Θ.ΚΑΛΥΒΙΔΗΣ ίδρυσε το πρώτο του συνεργείο.

Η εταιρία από το 1994 στεγάζεται στο συνεργείο επί της οδού Ιατρού Γωγούση 66 – Σταυρούπολη μέχρι και σήμερα. Από το 2018 η εταιρία επεκτάθηκε με νέες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο χώρο με ένα υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Συνεργείο/Μηχανουργείο ειδικών κατασκευών διπλά από το ήδη υπάρχον συνεργείο. Σήμερα, η επιχείρηση βρίσκεται στα χέρια της επόμενης γενιάς, των υιών του Θ. ΚΑΛΥΒΙΔΗ , ΔΗΜΗΤΡΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΥΒΙΔΗ  . Εξειδίκευση μας είναι η συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των συστημάτων διεύθυνσης, ανάρτησης και φρένων όπως και η περιοδική συντήρηση(service) ,τοποθέτηση ελαστικών και εμπορία ανταλλακτικών πάντως τύπου αυτοκινήτου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Προσφέρουμε εξιδικευμένες υπηρεσίες επισκευής αυτοκίνητων
 • Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες που σκοπό έχουνε να σας εξυπηρετήσουν.
 • Προσφέρουμε λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων του αυτοκίνητου σας
 • Πετυχαίνουμε την επισκευή του προβλήματος από την πρώτη φορά
 • Ευέλικτο πρόγραμμα και γρήγορη εξυπηρετήση
 • "Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την μεταμόρφωση του αυτοκινήτου μου προς το καλύτερο μετά τις αλλαγές και τις ρυθμίσεις των παιδιών. Οι συμβουλές τους εκ του αποτελέσματος κρίνονται άψογες. Μετά από την δοκιμή των πρώτων 200χλμ έμεινα με ένα χαμόγελο διαρκείας. Στο αυτοκίνητο έγινε ρύθμιση κάστερ, κάμπερ, σύγκλιση, ευθυγράμμιση και αλλαγή πίσω συνεμπλόκ ψαλιδιού. Ευχαριστώ πολύ... βρήκα τον μάστορα μου :)"

  Α.Κ
 • "Από τα καλύτερα συνεργεία της πόλης με Την καλύτερη ευθυγράμμιση στην Β. Ελλάδα ίσως άψογο προσωπικό και οί υπεύθυνοι έμπειροι και επαγγελματίες."

  Β.Φ
 • "Πήγα μετά από 2 άλλα συνεργεία που δεν κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα που είχα στο αμάξι. Η δουλειά που μου έκανε ήταν άψογη και ολοκληρωμένη. Ένα εξαιρετικό συνεργείο με μεγάλη εξειδίκευση. Μου έκανε πολύ καλή τιμή αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν ξανασχολήθηκα."

  A.T

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Η επιχείρηση με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει  σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της παραγωγικής της λειτουργίας ακολουθεί μια συνεχή και δυναμικά ανερχόμενη πορεία.

6 Ανυψωτικά Μηχανήματα
Ευθυγράμμιση τρισδιάστατης βαθμονόμησης
Ζυγοστάθμιση επί του αυτοκινήτου
Ξεμονταριστή ελαστικών/ ζυγοστάθμιση
Μηχάνημα πλήρωσης Α/C
Δισκοτόρνος επί του αυτοκινήτου

Στόχος μας είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις και την ανάπτυξη νέων τεχνικών συντήρησης και επισκευής σχετικά με το αντικείμενό μας. Με τον τρόπο αυτό συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις με την υψηλότερη ποιότητα εργασίας.

© Copyright 2019 Συνεργείο Αυτοκινήτων Καλυβίδης by Cactus
ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+